Kunci gitar pingal. Lirik dan Chord Pingal

Bo Chord Pingal

E wong sing paling tak tresnani.. G G7 dikekep wong liyo.. D G nanging saiki atimu ono wong liyo..

Kunci Gitar Ngatmombilung

F G opo kowe ra kroso.. Bm E Am awan aku kudanan..

Next

Chord Gitar dan Lirik Lagu Pingal

C m kudu kelangan..

Next

CHORD Gitar Lagu Pingal

D sore mbok larani.. G sore mbok larani..

Next

Kunci Gitar Ngatmombilung

Bm kowe tak boncengke.. D kowe malah milih.. D G kowe kegodo tresno karo wong liyo..

Next

Kunci Gitar Ngatmombilung

D G kowe kegodo tresno karo wong liyo.. D kowe malah milih..

Next

Lirik dan Chord Pingal

E wong sing paling tak tresnani.. Bb A Dm nek akhire bakal bubar pisahan.. Baca juga: Baca juga:.

Next

Kunci Gitar Denny Caknan

Bm E Am awan aku kudanan..

Next