Lirik buleud. Siapa Penyanyi Lagu Buleud?

Lirik Lengkap Lagu Sunda Buleud dan Terjemahannya dalam Bahasa Indonesia

F malidkeun rasa kanyeuri Am neunagkeun ati.. MeLirik : namamu disini Baca Juga Punya cerita tentang lagu ini? Am Dm G F G F Am G F G Am Chorus Am menit ieu abdi pamit..

Next

Lirik Lagu Sunda Buleud Evie Tamala, Disertai Link Download Lagu Sunda Buleud Evie Tamala MP3

Mari bergabung di Grup Telegram "Kompas. F malidkeun rasa kanyeuri Am neunagkeun ati..

Next

Lirik Lengkap Lagu Sunda Buleud dan Terjemahannya dalam Bahasa Indonesia

DH Production Indonesia Song Writer : Dose Hudaya Release : 2021 Gitar Lagu Buleud Fanny Sabila Intro FAm Am lain sakali..

Kunci Gitar Buleud

Intro F G Am Am saha nu ridoeun G didua keun ditilukeun.. Dm kajeun asa beurat ngalengkah Am kajeun abdi can boga arah G abdi buleud, buleud, buleud..

Lirik Lagu Purunyus (Abdi Boga Kabogoh Anyar)

F G Am hate geus karancang teu ka ubaran.. Dm narimakeun cinta nu leungit..

Next

Kunci Gitar Fanny Sabila

Abdi gaduh kabogoh anyar Moal eleh kunu tipayun Nu tipayun jangkung ageung Nu ayeuna jangkung ageung Sami ageung na Teu sangka geuning saruana Dasar sabelas dua belas Ngaku na masih bujangan Padahal atos rimbitan Anak na dua Reff: Dua kali menangkeun lalaki buaya Gara-gara gampang kapelet Ku lalaki...

Next