Kunci gitar dalan liyane. Chord Kunci Gitar Dalan Liyane Hendra Kumbara, Cover Woro Widowati

Dalan Liyane (Hendra Kumbara) CHORDS by Happy Asmara ~ Kunci Gitar, Ukulele, Piano

Jika teman-teman merasa chord ini ada yang tidak tepat silahkan berikan masukan melalui menu kontak di website ini. F G Em kenangan sing wis tak lakoni A Dm tak simpen ning njero ati G C dewe wes ra dadi siji..

Next

Lirik dan Chord Lagu Dalan Liyane

A Dm isoku mung mendem.. G mugo ora getun C cekap semanten maturnuwun..

Next

Dalan Liyane (Hendra Kumbara) CHORDS by Happy Asmara ~ Kunci Gitar, Ukulele, Piano

G esuk tekan sonten C mergo sadar diri kulo C dudu sinten sinten F yowes ben mung tak pendem roso G sing ono ing njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo.. F Yowes ben mung tak pendem roso G seng ono neng njero dodo C tetep tak dongakno Em Am mugo urip mulyo..

Next

Lirik dan Chord Lagu Dalan Liyane

Yowes ben mung tak pendem roso seng ono neng njero dodo tetep tak dongakno mugo urip mulyo.. Am A Dm sopo seng ora kroso kelangan F G Em ditinggal pas sayang sayange A Dm pas lagi jeru jerune G C kowe.. Reff: chord kunci gitar Dalan Liyane.

Next

Lirik dan Chord Lagu Dalan Liyane

Baca: Baca: Baca: Hendra Kumbara - Dalan Liyane Intro F G C Em Am A Dm G C.. Reff: Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat kuate ati pesenku mung siji seng ngati-ati..

Next

Bo Chord Dalan Liyane

G Esuk tekan sonten C Mergo sadar diri kulo C Dudu sinten sinten.. G Esuk tekan sonten C Mergo sadar diri kulo C Dudu sinten sinten.. Outro Tentang Lagu Titip Rindu Buat Ayah Ebiet G.

Next

Kunci Gitar Chord dan Lirik Lagu Dalan Liyane

Reff Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat kuate ati pesenku mung siji seng ngati-ati.. Am A Dm isoku mung nyuwun..