Chord aftershine tekan semene. Kunci Gitar Happy Asmara

Kunci Gitar Aftershine Ft. Damara De

Reff : sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu.. Transpose: Light Mode Dark Mode Intro : aku.. Chorus Overtone tekan semene..

Kunci Gitar Aftershine feat. Damara De

Intro : kowe sing tau nglarani ninggal tatu.. Em D Ra sah di te..

Chord Gitar & Lirik Lagu Tekan Semene

C Aku sing berjuang G Aku sing kelaran C Aku sing tenanan D Tego mbok nggo dola..

Kunci Gitar Aftershine feat. Damara De

Artis : Aftershine Dirilis : 2020 Kamu baru saja memainkan kunci gitar Aftershine - Tekan Semene mudah dan gampang.

Next

Chord Gitar dan Lirik Tekan Semene

Em D Critoku ro kowe C G Kudu tak ikhlaske Am D Pancen iki takdire.. G aku sing kelaran..

Next

Kunci Gitar Aftershine Ft. Damara De

Reff : Gusti kulo.. C G opo wae sing tak duwe D tak wenehke..

Next

Lirik Lagu dan Kunci (Chord) Gitar 'Tekan Semene'

Intro koe sing tau ngelarani..

Next