Chord tompo loro. Kunci Gitar Woro Widowati

Kunci Gitar Happy Asmara

Am kepingin nutup moto Am kepingin nutup kuping G api-api sing ngerti Dm Am timbang weruh ati loro Am karuan sing katon Am karuan sing rungu G wong hang sun angen-angen Dm E Am ucul teko pager ati.. Am G Em Am Am kepingin nutup moto Am kepingin nutup kuping G api-api sing ngerti Dm Am timbang weruh ati loro Am karuan sing katon Am karuan sing rungu G wong hang sun angen-angen Dm E Am ucul teko pager ati.. Reff : dinggo paran welas kadung sing dampingi isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni..

Next

Kunci Gitar Happy Asmara

Chorus aku tresno karo kowe nanging kowe tresno dee.. Reff : dinggo paran welas kadung sing dampingi isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni.. Reff : mung pinginku siji tambanono loro iki..

Chord Kunci Gitar Wis Tak Tompo Agung Pradanta ft Putri Kirana

KompilasiChord - Berikut adalah kunci gitar Nanda Feraro - Tompo Loro yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.

Chord Gitar dan Lirik Lagu Tompo Loro

Intro Chorus dinggo paran welas kadung sing dampingi isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni.. Intro ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku tulus di nggo mbahagiakke sliramu..

Next

Kunci Gitar Edoy Gedol

Chorus mendem mletre asyik ben aku ra panik mergo kelingan..

Next

Kunci Gitar Edoy Gedol

Lagu ini dirilis pada 2019 melalui kanal YouTube 45 Record. Reff : tak tompo.. G pangapurane awakku Em durung iso gawe atimu Am seseneng koyo bojoku D sabaro selir atiku G kabeh kui wis tak tompo Em senajan kadang ati loro Am nanging piye meneh D G wis garise sing kuoso.

Kunci Gitar Nanda Feraro

Chorus aku tresno karo kowe nanging kowe tresno dee aku sayang kowe nanging kowe sayang dee.. Am F Dm G Reff : Am dinggo paran welas G kadung sing dampingi Dm isun hang ngrumati Am E wong liyo hang nduweni..

Next