Pengalaman pribadi bahasa sunda. "Unak

Pengalaman Pribadi Bahasa Sunda Tentang Liburan Sekolah Di Rumah Saja!

Jabi ti kitu, dina lebetna oge moal konsentrasi diajarna. Di aplikasi éta téh urang bisa mipigawé tugas sakola sabari ngadéngékeun musik. Bentuknya berisi sebuah cerita yang memiliki berbagai alur cerita.

Next

4+ Contoh Cerita Pengalaman Belajar Online di Rumah Karena Corona

Perlombaan nu ka hiji nya éta ngaemam kurupuk, ku sabab abdi tadina émang emamna kirang wareg di bumi, jadi abdi ngaemam kurupukna tiasa gancang kapisan, dugi ka ahirna abdi lebet ka final sareng menangkeun juara ka hiji.

Next

Contoh cerita pengalaman pribadi dalam bahasa sunda

Teras eta rerencangan nu moyokan teh diudag.

Next

Contoh Carpon Bahasa Sunda Tentang Pengalaman

T ah, lebah nu pandeuri disebut mah abdi téh asa teu narima, da puguh ngaran Ingkang mah bau-bau ngaran lalaki.

Next

Contoh cerita pengalaman pribadi dalam bahasa sunda

Salian gampil bahan bahan jelly teu awis hargana.

Next

Contoh Carpon Bahasa Sunda Tentang Pengalaman

Beurang éta kaayaan di ditu numayan ramé da puguh masih poé peré sakola kénéh.

Next

Contoh cerita pengalaman pribadi dalam bahasa sunda

Cerita Karangan Pengalaman Pribadi Liburan Sekolah Dirumah Bahasa Sunda Namun jangan khawatir, pada kesempatan kali ini akan menuliskan sebuah contoh cerita karangan pribadi singkat tentang pengalaman liburan sekolah dirumah namun tetap menyenangkan, mudah-mudahan dapat dijadikan sebagai inspirasimu dalam menulis nantinya.

Next