Lirik lagu mendung tanpo udan chord. Lirik dan Chord Lagu Mendung Tanpo Udan

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan yang Dinyanyikan Ndarboy Genk

G Em padu meneng-menengan..

Next

Kunci Gitar Ndarboy Genk

Chorus awak dewe tau nduwe bayangan besok.. Intro G Bm Em D C D G Em mlaku bebarengan.

CHORD Ndarboy Genk, Kunci Gitar dan Lirik Lagu 'Mendung Tanpo Udan"

C D nanging, saiki wes dadi kenangan Bm E aku.. Chorus C D awak dewe tau nduwe bayangan Bm E mbesok.. Am Bm Ketemu lan kelangan C G Am D Kabeh kui sing diarani perjalanan..

Next

Lirik dan Chord Gitar Mendung Tanpo Udan

Am Bm ketemu lan kelangan C G Am D kabeh kui sing diarani perjalanan..

Next

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan yang Dinyanyikan Ndarboy Genk

C D Nanging, saiki wes dadi kenangan Bm E Aku.. Chorus C D awak dewe tau nduwe bayangan Bm E besok.. C D nanging, saiki wes dadi kenangan Bm E aku..

Next

CHORD Ndarboy Genk, Kunci Gitar dan Lirik Lagu 'Mendung Tanpo Udan"

C D bendino sayang sayang.. C G mendung tanpo udan..