Mesakke atiku yen tak teruske. Chord Gitar Ojo Nangis

Lirik Lagu Ojo Nangis

Lirik " Ojo Nangis" dari Yeni Inka ini dipublikasikan pada tanggal 5 Desember 2021 4 bulan yang lalu dan diciptakan oleh Helarius Daru Jaya. Hendra Kumbara , dan Titipane Gusti.

Discover lagu mesake atiku yen tak teruske ro koe 's popular videos

Reff : ojo nangis.. Lirik " Ojo Nangis" dari ini dipublikasikan pada tanggal 1 Desember 2020 1 year yang lalu dan diciptakan oleh Helarius Daru Jaya.

Next

Chord Gitar Ojo Nangis

Lirik Lagu Ojo Nangis by Jihan Audy ft Brodin Ageng Music. Reff : ojo nangis.. Musik Vidio Ojo Nangis — Ndarboy Genk..

Next

Lirik Lagu Yeni Inka

Transpose: Light Mode Dark Mode Intro : -..

Next

Lirik Lagu Mesakke Atiku Yen Tak Teruske Ro Kowe, Ojo Nangis

Lagu dengan bahasa Jawa ini lagi viral lho belakangan ini. Reff : ojo nangis..

Next

Discover lagu mesake atiku yen tak teruske ro koe 's popular videos

Lirik Lagu Ojo Nangis mbiyen mbok perjuangke saiki mbok sia siake aku sing selalu ono pas kowe loro pas kowe durung sopo sopo aku wis jogo ati kowe dolanan neng buri kabeh sing tak perjuangke sio sio kowe milih karo sing luwih mulyo mesakke atiku yen tak teruske ro kowe mending pisah, aku wes ra betah wes kebacut getun, kulo nderek langkung tresno wis rampung ojo nangis, sing uwes yo uwes seng ilang ben ilang cukup aku kelaran laran aku nyerah, seng bubrah ben bubrah kowe bakal ngerti larane naliko ditinggal pas jeru jerune kudune ngati ati, opo meneh yen bab ati kudu mlaku dewe dewe, larane tak tanggung dewe mesakke atiku yen tak teruske ro kowe mending pisah, aku wes ra betah wes kebacut getun, kulo nderek langkung tresno wis rampung ojo nangis, sing uwes yo uwes seng ilang ben ilang, cukup aku kelaran laran aku nyerah, seng bubrah ben bubrah kowe bakal ngerti larane, naliko ditinggal pas jeru jerune naliko ditinggal pas jeru jerune ojo nangis, sing uwes yo uwes seng ilang ben ilang, cukup aku kelaran laran aku nyerah, seng bubrah ben bubrah kowe bakal ngerti larane, naliko ditinggal pas jeru jerune kudune ngati ati, opo meneh yen bab ati kudu mlaku dewe dewe, larane tak tanggung dewe.

Next