Chord lirik mendung tanpo udan. Chord dan Lirik Mendung Tanpo Udan

Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan

C G mendung tanpo udan.. C G mendung tanpo udan.. C D nanging, saiki wes dadi kenangan Bm E aku..

Next

Kunci Gitar Mendung Tanpo Udan

C D Nanging, saiki wes dadi kenangan Bm E Aku.. Chorus C D awak dewe tau nduwe bayangan Bm E besok.. Intro G Bm Em D C D G Em mlaku bebarengan.

Next

Chord kunci gitar dan lirik lagu Mendung Tanpo Udan

G Em padu meneng-menengan.. C D nanging, saiki wes dadi kenangan Bm E aku..

Next

Kunci Gitar Mendung Tanpo Udan

C D Nanging, saiki wes dadi kenangan Bm E Aku.. Am Bm Ketemu lan kelangan C G Am Kabeh kui sing diarani perjalanan..

Next

Kunci Chord Gitar Lagu Mendung Tanpo Udan

C G mendung tanpo udan.. G Em kadang bedo pilihan C D nganti..

Next

Kunci Gitar Mendung Tanpo Udan

Baca juga: Berikut lirik dan chord lagu "Mendung Tanpo Udan" dari Ndarboy Genk.

Next

CHORD Ndarboy Genk, Kunci Gitar dan Lirik Lagu 'Mendung Tanpo Udan"

G Em sedih lan kebahagiaan C D dilewati..

Next