Lirik lagu sa punya jang ganggu. Lirik Lagu Jang Ganggu

Lirik Lagu Ko Tra Jahat Sama Sekali Viral di Tiktok, Buang Hati East Nation Papua feat. S.O.D

Musik Video dan Info Lagu Jang Ganggu. Berikut lirik lagu 'Jang Ganggu' - Shine of Black.

Next

√ Lirik Lagu Jang Ganggu Shine Of Black beserta Makna dan Terjemahan

Boh sayang ko itu sa punya Jang ada yang mo ganggu tong dua Karna ko deng sa sama sama bahagia Ludah ludah dong yang tra suka Oh adoh adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang Jang ganggu yang itu sa punya jang ganggu Tra usah ko mo datang cari cari tau Abegi tra usah main ganas Masih kalah jauh kurang berkelas Kaka dong kurang gols ade trobos vol Maaf de pu hati sa yang duluan kasih gol Tuhan ni saja yang ko ubah datang par mo ganggu Nyong pu my loved nanti tak geser jauh Ini sa pu leide cinta buat crazy Deng ko saja baby jujur bukan parlente Oh adoh adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang Boleh kam jang ganggu dia de itu sa pu maitua De pu bahagia akan selalu setia sampe di hari tua sampe tetap akan bersatu Jadi kam se jauh jauh ye... Kan random banget kan wkwk Boh sayang, ko itu sa punya Jang ada yang mo ganggu tong dua Karna ko deng sa sama-sama bahagia Ludah-ludah dong yang tra suka Oh adoh-adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang Jang ganggu yang itu sa punya jang ganggu Tra usah ko mo datang cari-cari tau tra usah ko mo datang cari tau Tabe di tra usah main ganas Masih kalah jauh kurang berkelas Kaka dong kurang kols ade trobos foll Maaf de pu hati sa yang deluan kasih ko Tuani saja jang coba datang par mo ganggu Nyong pu my lowva nanti tageser jauh Ini sa pu leide cinta buat crazy Deng ko saja baby jujur bukan parlente Jang takut seng ada yang lain Nyong pu cinta utuh ini seng bermain Nona pu manja-manja nona pu sifat bajaga Nyong jaga hati jang mo tester nanti lain masuk testi Oh adoh-adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang Boleh kah jang ganggu dia de itu sa pu maitua De su bahagia akan selalu setia sampe di hari tua Tong tetap akan bersatu Jadi kam sei jauh jauh Sa mohon eh jan kam begitu Aduh sio eh macam tra mampu De pu mama su setuju saja ni anak mantu Maskawin tong su atur langsung tong menuju Ko sei sudah dari pada masalah Lebih baik jang ganggu itu sa yang punya Jang jadi pengganggu ko tu cuma benalu Yang di saat di butuh kalo keluar rumah Ko stop sudah dengan ko pu takalekang Karna tong dua bangun tingkat tara gampang Ko kasih pisah tong dua Oh tra bisa Oh adoh-adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang. Mulai dari artikel, tutorial, tips, trik, berita, dan berbagai macam info ada kok di blog Newbie Master.

Next

Lirik Lagu Alvi Ananta

ID - Lagu 'Jangan Ganggu Dia yang Sa Punya' merupakan penggalan lirik dari lagu yang berjudul 'Jang Ganggu'.

Next

Lirik Ado Ado Jang Ganggu yang Itu Sa Punya Viral di TikTok, Jang Ganggu

Lirik dan Terjemahan Lagu Jang Ganggu Bahasa Indonesia Boh sayang ko itu sa punya Jang ada yang mo ganggu tong dua Karna ko deng sa sama sama bahagia Ludah ludah dong yang tra suka Boh Sayang Kamu itu saya yang punya Jangan ada yang ganggu kita berdua Karna Kau denganku sama-sama bahagia Ludah ludah mereka yang tak suka Oh adoh adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Oh aduh aduh jangan ganggu yang itu saya yang punya jangan ganggu Kau cari yang lain tak usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang saya sudah menetap stay dengan dia dari lama jangan kamu datang memukul dengan drama yang kau punya Sio Tendang sayang kamu terbuang Jang ganggu yang itu sa punya jang ganggu Tra usah ko mo datang cari cari tau Abegi tra usah main ganas Masih kalah jauh kurang berkelas Jangan ganggu itu punyaku jangan ganggu Tak usah kau datang cari cari tahu Abegi tak usah main ganas Masih kalah jauh kurang berkelas Kaka dong kurang gols ade trobos vol Maaf de pu hati sa yang duluan kasih gol Kaka mereka kurang Gols, ade tembus vol maaf dia yang punya hatiku yang duluan kasih gol Tuhan ni saja yang ko ubah datang par mo ganggu Nyong pu my loved nanti tak geser jauh Ini sa pu leide cinta buat crazy Deng ko saja baby jujur bukan parlente Tuhan ini saja yang kau ubah, datang hanya mau ganggu kaka punya my love, nanti tak geser jauh ini saya punya pacar, cinta membuat gila Dengan kamu saja sayang, jujur bukan main main Jang takut seng ada yang lain Nyong pu cinta utuh ini seng bermain Nona pu manja manja nona pu sifat bajaga Nyong jaga hati jang mo tester nanti lain masuk peti Jangan takut tidak ada yang lain kaka punya cinta utuh ini tidak bermain nona punya manja-manja , nonya punya sifat berjaga kaka jaga hati jangan mau jadi percobaan, nanti lain masuk peti Oh adoh adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Oh aduh aduh jangan ganggu yang itu saya punya jangan ganggu kau pergi cari yang lain sudah tak usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang saya sudah menetap dengan dia dari lama jangan kau datang memukul dengan drama yang kau punya Sio tendang kamu terbuang Boleh kam jang ganggu dia de itu sa pu maitua De pu bahagia akan selalu setia sampe di hari tua sampe tetap akan bersatu Jadi kam se jauh jauh ye...

Lirik Ado Ado Jang Ganggu yang Itu Sa Punya Viral di TikTok, Jang Ganggu

Single ini didistribusikan oleh label ARD Management. Sa mohon e jang kamit itu Aduh sio eh macam tra mampu De pu mama su setuju sa jadi anak mantu Maskawin tong su atur langsung tong menuju Ko sei sudah dari pada masalah Lebih baik jang ganggu itu sa yang punya Jang jadi pengganggu ko tu cuma benalu Yang di saat di butuh kalo keluar rumah Ko stop sudah dengan ko pu takalekang Karna tong dua bangun tingkat tara gampang Ko kasih pisah tong dua Oh tra bisa Oh adoh adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang Saksikan Video Menarik Berikut Merdeka Merdeka.

Next

Lirik Lagu Jang Ganggu

Sa mohon e jang kamit itu Aduh sio eh macam tra mampu De pu mama su setuju sa jadi anak mantu Maskawin tong su atur langsung tong menuju saya mohon jangan gangu itu aduh sio e macan tak mampu dia punya ibu sudah setuju, saya jadi anak mantu mas kawin sudah atur langsung kita menuju Ko sei sudah dari pada masalah Lebih baik jang ganggu itu sa yang punya Jang jadi pengganggu ko tu cuma benalu Yang di saat di butuh kalo keluar rumah Kamu sudah berhenti dari pada masalah lebih baik jangan ganggu punyaku itu Jangan jadi pengganggu, kamu itu cuma jadi benalu yang saat dibutuhkan kalau keluar rumah Ko stop sudah dengan ko pu takalekang Karna tong dua bangun tingkat tara gampang Ko kasih pisah tong dua Oh tra bisa Kamu berhenti sudah dengan kau punya tingkah laku karna kita berdua bangun tingkat tidak gampang mau kasih pisah kita dua oh tak bisa Oh adoh adoh jang ganggu Yang itu sa punya jang ganggu Ko pi cari yang lain sudah Tra usah jadi pengganggu Oh aduh aduh jangan ganggu yang itu punyaku jangan ganggu kau pergi cari yang lain sudah tak usah jadi pengganggu Sa su stay dengan dia dari lama Jang ko datang toki dengan ko pu drama Sio tabe sayang ko tabuang saya sudah menetap dengan dia dari lama jangan kau datang pukul dengan drama yang kau punya sio tendang kamu terbuang uu... Lagu tersebut rilis perdana pada 23 Februari 2020 bersamaan dengan Music Video Officialnya yang diupload langsung melalui kanal youtube "Shine Of Black Official" Lagu Jang Ganggu yang dibawakan oleh Puang, onL, leazzy, dre, ayyi ini terdengar begitu asik easy listening untuk didengarkan dimana saja. Lirik Lagu Jang Ganggu boh sayang ko itu sa punya jang ada yang mo ganggu tong dua karna ko deng sa sama sama bahagia ludah ludah dong yang tra suka oh adoh adoh jang ganggu yang itu sa punya, jang ganggu ko pi cari yang lain sudah tra usah jadi pengganggu sa su stay dengan dia dari lama jang ko datang toki dengan ko pu drama sio tabe sayang ko tabuang jang ganggu, yang itu sa punya, jang ganggu tra usah ko mo datang cari cari tau abegi tra usah main ganas masih kalah jauh kurang berkelas kaka dong kurang gols ade trobos vol maaf de pu hati sa yang duluan kasih gol Tuhan ni saja yang ko ubah datang par mo ganggu nyong pu my loved nanti tak geser jauh ini sa pu leide cinta buat crazy deng ko saja baby jujur bukan parlente jang takut seng ada yang lain nyong pu cinta utuh ini seng bermain nona pu manja manja, nona pu sifat bajaga nyong jaga hati, jang mo tester, nanti lain masuk testi oh adoh adoh jang ganggu yang itu sa punya, jang ganggu ko pi cari yang lain sudah tra usah jadi pengganggu sa su stay dengan dia dari lama jang ko datang toki dengan ko pu drama sio tabe sayang ko tabuang boleh kam jang ganggu dia, de itu sa pu maitua de pu bahagia, akan selalu setia sampe di hari tua kan tetap akan bersatu jadi kam se jauh jauh ye sa mohon e jang kam begitu aduh sio eh macam tra mampu de pu mama su setuju sa jadi anak mantu maskawin tong su atur, langsung tong menuju ko sei sudah daripada masalah lebih baik jang ganggu itu sa yang punya jang jadi pengganggu ko tu cuma benalu yang di saat di butuh kalo keluar rumah ko stop sudah dengan ko pu takalekang karna tong dua bangun tingkat tara gampang ko kasih pisah tong dua oh tra bisa oh adoh adoh jang ganggu yang itu sa punya, jang ganggu ko pi cari yang lain sudah tra usah jadi pengganggu sa su stay dengan dia dari lama jang ko datang toki dengan ko pu drama sio tabe sayang ko tabuang.