Chord banyu langit. Chord Gitar dan Lirik Lagu Banyu Langit

Kunci Gitar Didi Kempot

Em Lungane ra nganti suwe suwe F pamit esuk lungane G ra nganti sore... Setio janji G Seprene tansah kelingan.. Lungane ra nganti suwe suwe Pamit esuk lungane Ra nganti sore..

Kunci Gitar Nufi Wardhana

Suwe ra weruh G Senajan mung ono ngimpi.. Ben ra adem kesiram udaning dalu….. Em atine wong sing kasmaran F..

Next

Chord Gitar dan Lirik Lagu Banyu Langit

Pingin nangis Ngetokke eluh neng pipi …. Ora lamis Em Gedene nggonku nresnani F ….

Next

Chord Didi Kempot

Satu di antaranya lagu berjudul Banyu Langit, merupakan lagu yang turut dipopulerkan oleh Didi Kempot. Em Lungo ra nganti semene suwene F G Nganti kapan tak enteni C Sak tekane.. Suwe ra weruh Senajan mung ono ngimpi..

Chord Didi Kempot

Tambanono roso kangen ning atiku Ngalemo.. Bm atine wong sing kasmaran C Setio janji D seprene tansah kelingan Chorus Em Bm Ademe gunung merapi purba C Melu krungu suaramu D ngomongke opo Em Bm Ademe gunung merapi purba C Sing neng langgran D G wonosari Yogyakarta Music G Bm C D Em Bm C Am D Em Janjine..

Next

Lirik dan Chord Lagu Banyu Langit dari Didi Kempot

Ora lamis Gedene nggonku nresnani …. Setio janji Seprene tansah kelingan Ademe…. Em Atine wong sing kasmaran F ….

Next

Lirik dan Chord Lagu Banyu Langit dari Didi Kempot

Em Lungo ra nganti semene suwene F G Nganti kapan tak enteni C Sak tekane.. G Udan grimis Bm telesono klambi iki C Jroning dodo D ben ra garing ngekep janji G Ora lamis Bm gedene nggonku nresnani C Nganti kapan D aku ora biso lali Chorus Em Bm Ademe gunung merapi purba C Melu krungu suaramu D ngomongke opo Em Bm Ademe gunung merapi purba C Sing neng langgran D wonosari Yogyakarta Em Janjine..

Kunci Gitar Nufi Wardhana

Lungo ra nganti semene suwene Nganti kapan tak enteni Sak tekane.. Jroning dodo G Ben ra garing ngekep janji C ….

Next