Chord lagu pingal. Chord Gitar Pingal

Lirik Lagu Pingal

F m kudu kelangan..

Next

Bo Chord Pingal

D G kowe kegodo tresno karo wong liyo...

Kunci Gitar GuyonWaton

Bm E Am awan aku kudanan.. G G7 mbengi tak tangisi.. D sore mbok larani..

Chord Kunci Gitar dan Lirik Pingal Ngatmombilung Cover Guyon Waton

G nek ora mbok dulang..

Lirik Lagu Pingal

B turut dalan kekepan kudanan Em A saiki nyatane..

Kunci Gitar Happy Asmara

G mbengi tak tangisi..

Lirik Lagu Pingal

Baca juga: Baca juga: Baca juga:.

Next

Lirik dan Chord Pingal

Bm kowe tak boncengke..

Next