Lirik lagu apa kabar mantan ndx. Lirik dan Chord Gitar Apa Kabar Mantan

Lirik Lagu dan Terjemahan Apa Kabar Mantan NDX A.K.A Viral di TikTok

Baca juga: Berikut Chord Gitar dan Lirik Lagu Apa Kabar Mantan - NDX A. Bm Em masalalu ra perlu tak baleni..

Next

Lirik ''Apa Kabar Mantan'' NDX AKA

Reff : apa kabar wong sing tau tak sayang.. C D teko tenang kabeh uwis tak gawe..

Chord dan Lirik Lagu "Apa Kabar Mantan"

Am D apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Bm Em susah seneng janjine bebarengan..

Next

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

Gm C apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Am Dm susah seneng janjine bebarengan… Bb C ning akhire kowe lungo ninggal kenangan… F Bb atiku ra bakal serapuh kuwi… Gm C masalah percintaan tak pikir keri… Am Dm masa lalu ra perlu tak baleni… Bb C teko tenang kabeh uwis tak gawe… F la.. Dm G apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Em Am susah seneng janjine bebarengan… F G ning akhire kowe lungo ninggal kenangan… C F atiku ra bakal serapuh kuwi… Dm G masalah percintaan tak pikir keri… Em Am masa lalu ra perlu tak baleni… F G teko tenang kabeh uwis tak gawe… C la..

Next

Lirik Lagu NDX A.K.A

Intro : C F G C Am Dm F G C F apa kabar wong sing tau tak sayang… Dm G apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Em Am susah seneng janjine bebarengan… F G ning akhire kowe lungo ninggal kenangan… C F atiku ra bakal serapuh kuwi… Dm G masalah percintaan tak pikir keri… Em Am masa lalu ra perlu tak baleni… F G teko tenang kabeh uwis tak gawe … C la…li…. Single lainnya dari NDX A. Am D apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Bm Em susah seneng janjine bebarengan..

Next

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

Belum ada info detil tentang single ini.

Next

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

Reff : apa kabar wong sing tau tak sayang.. Bm Em masalalu ra perlu tak baleni.. Lirik Lagu Apa Kabar Mantan NDX A.

Next

Lirik dan Chord Gitar Apa Kabar Mantan

Bm Em masalalu ra perlu tak baleni.. C D ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

Next