Kunci gitar apa kabar wong sing tau tak sayang. Apa Kabar Wong Sing Tau Tak Sayang Chord

Chord Gitar 'Apa Kabar Mantan' NDX A.K.A, Lirik Lagu Viral: Apa Kabar Wong Sing Tau Tak Sayang

Kini Apa Kabar Mantan masuk daftar lagu trending di TikTok dengan kutipan lirik. Chord dan Lirik Lagu Apa Kabar Mantan NDX AKA. C D ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

Next

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

Dm G masalah percintaan tak piker keri.. Apa kabar wong sing tau tak sayang. C F po ra kroso sampean tak kangeni..

Next

Apa Kabar Wong Sing Tau Tak Sayang Chord

C F atiku ra bakal serapuh kui.. Berikut chord kunci gitar Apa Kabar Mantan NDX Aka.

Next

Chord Gitar Lagu TikTok 'Apa Kabar Mantan'

Berikut tersaji lirik lagu dan chord gitar Apa Kabar Mantan dari NDX A. F G teko tenang kabeh uwis tak gawe..

Next

Chord Gitar Lagu TikTok 'Apa Kabar Mantan'

Am D masalah percintaan tak piker keri.. C D ning akhire koe lungo ninggal kenangan.. Ning akhire koe lungo ninggal kenangan.

Next

Chord Kunci Gitar Apa Kabar Mantan NDX Aka

G C atiku ra bakal serapuh kui. C F hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku G C kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu Am Dm mbien bubare mergo koe ono sing liyane F waton minggat ninggal lungo G aku sing ono neng kene C F tangise ati iki mergo koe sing njalari G C bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi Am cerita cinta sing tak bangun Dm nganti tibo tangi F G terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi Reff : C F apa kabar wong sing tau tak sayang..

Next

Lagu TikTok: Apa Kabar Wong Sing Tau Tak Sayang, Lirik dan Chord Gitar Apa Kabar Mantan

Atiku ra bakal serapuh kui. G C atiku ra bakal serapuh kui.. C D ning akhire koe lungo ninggal kenangan.

Next