Lirik ndx aka apa kabar mantan. Lirik ''Apa Kabar Mantan'' NDX AKA

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

Am D masalah percintaan tak piker keri.. A atau kunci gitar dan chord lagu berjudul apa kabar wong sing tau tak sayang viral di TikTok.

Next

Kunci Gitar NDX A.K.A

Gm C apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Am Dm susah seneng janjine bebarengan… Bb C ning akhire kowe lungo ninggal kenangan… F Bb atiku ra bakal serapuh kuwi… Gm C masalah percintaan tak pikir keri… Am Dm masa lalu ra perlu tak baleni… Bb C teko tenang kabeh uwis tak gawe… F la.. D G mbiyen tau nggawe atimu kelaran.. Single lainnya dari NDX A.

Next

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

C D teko tenang kabeh uwis tak gawe.. Tak sedikit yang menggunakannya jadi sound.

Next

Arti Terjemahan Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

Am D apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Bm Em susah seneng janjine bebarengan..

Next

Kunci Gitar NDX A.K.A

Am D apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Bm Em susah seneng janjine bebarengan..

Next

Kunci Gitar NDX A.K.A

Serta tentunya menyembuhkan diri dari luka masa lalu.

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

Reff : apa kabar wong sing tau tak sayang.. Bm Em masalalu ra perlu tak baleni.. Am D apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman Bm Em susah seneng janjine bebarengan..

Next

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan

Tetapi saya sadar bahwa kehidupan harus terus berjalan.

Next