Chord lungset. Chord Nella Kharisma

Chord Kunci Gitar Lungset Vita Alvia Feat Mahesa

Musik : Am Dm G C.. Em Bm hang sun jaluk mung siji C riko tetep wangi.. Sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko C D G..

Kunci Gitar Via Vallen

C G Am Em welas ring ati wes sing ono liyo F G F G Am solong tah solong..

Chord dan Lirik Lagu Lungset

Am Em uwah janji lan ati F G ngeliyo…... C D G sak temene..

Next

Belajar Mudah Chord Lagu: Mahesa Ft Vita Alvia

Mari bergabung di Grup Telegram "Kompas.

Kunci Gitar Suliyana Feat. Dedy Boom

Am G Am sun sembur esem iki F G C masiyo tah udan njero ati C G Am Em nono wujute..

Next

Kunci Gitar NDX A.K.A

C D G masio tah..