Lirik lagu buleud nina mincreunk. Kunci Gitar Nina Mincreunk

Lirik Lengkap Lagu Sunda Buleud dan Terjemahannya dalam Bahasa Indonesia

Reff : menit ieu abdi pamit.. Baca juga: Simak "Purunyus" berikut ini.

Next

Kunci Gitar Sakur Ngimpi

Reff : asa kupiraku kudu ngajerit maratan langit gara-gara cinta misleuk anu leungit..

Next

Kunci Gitar Sakur Ngimpi

Download Lagu Gratis, Gudang lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik.

Next

Lirik Lengkap Lagu Sunda Buleud dan Terjemahannya dalam Bahasa Indonesia

Reff : asa kupiraku kudu ngajerit maratan langit gara-gara cinta misleuk anu leungit..

Next

Lirik Lengkap Lagu Sunda Buleud dan Terjemahannya dalam Bahasa Indonesia

Reff : asa kupiraku kudu ngajerit maratan langit gara-gara cinta misleuk anu leungit.. Lagu Buleud Nina mp4 kualitas terbaik dan paling enak didengar. Reff : menit ieu abdi pamit..

Lirik Lengkap Lagu Sunda Buleud dan Terjemahannya dalam Bahasa Indonesia

Dan beberapa waktu ini cover lagu begitu viral di medsos dinyanyikan Nina Mincreung di sebuah panggung hajatan yang diunggah di Youtube. DH Production Indonesia Song Writer : Dose Hudaya Artist : fannysabila official VIRALTIKTOK BULEUD Lirik : Lain sakali anjeun teh ngulang ngulang deui Kasalahan sami mani neungteuli nganyeunyeuri Tega tegana teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta Taya puas puas na luka liku ngagulkeun dusta Lain sabaraneun lain dagoaneun Asa buntu teu manggih jalan keur kasaean Saha nu ridoeun didua keun ditilukeun Hate kapanasan awak katirisan Abdi rela pasrah cape kagugulung masalah Hate geus karancang teu ka ubaran Menit ieu abdi pamit Narimakeun cinta nu leungit Ngapungkeun rasa nu pait ka luhur langit Abdi rela undur diri Ngubur panghareupan nu suci Malidkeun rasa kanyeuri neunagkeun ati Kajeun asa beurat ngalengkah Kajeun abdi can boga arah Abdi buleud buleud buleud…. Darso Style Keyboard Cover - YouTube Sakur Ngimpi Cover Gitar Kumpulan Chord dan Lirik Lagu Pop Sunda dari Darso, Lagu Kabogoh Jauh hingga Sakur Ngimpi - Tribunjabar.

Next