Lirik lagu papatong. √ Lirik Lagu Sunda 'Papatong' (Bah Dadeng)

LIRIK

Mugi murangkalih urang sadayana, tiyasa murangkalih soleh sadayana...

Next

Lirik Lagu Bah Dadeng

Dibawah ini lagu papatong dan yang dapat saya simpulkan dari lagu papatong yang luar biasa ini. Berikut ini chord dan lirik lagu Papatong. Emut pisan waktis alit kapungkur gusti.

Next

Chord dan Lirik Lagu Mangkade, Lagu Sunda Populer dari Darso, 'Udar Ider ka Situ Saer'

Jadi pengen pulang aku atakut bapa pergi sebelum aku sukses mengatakan....

sundanis: Lirik Papatong Bah dadeng

Panyanyi : Oon Jang Hirup teh teu gampang Teu cukup ku dipikiran Bari kudu dilakonan Jang Jalan kahirupan Heunteu sapanjang na datar Aya mudun jeung tanjakan Kudu sabar dina kurang Ulah neupak dada beunghar Salawasna kudu syukur Eling ka nu Maha Agung Kade hidep bisi kufur Jang Cing jadi jalma hade Cing jadi jelema gede Beunghar harta jeumar hate Jang Hidep cing ngajalma Turut parentah agama Ulah jauh ti ulama Nyobat sareng ahli tobat Dalit sareng para kiyai Hirup keuna ku owah gingsir Ngarah aya anu ngageuing Mangsa lengkah ninggang salah Cing pinter tur bener Cing jujur ton bohong Ulah nganyeurikeun batur Ngarah hirup loba dulur Raksa ucap langkah Tekad jeung tabe'at Ngarah pinanggih bagja Salamet dunia akherat Jang..

√ Lirik Lagu Sunda 'Papatong' (Bah Dadeng)

Yovie dimulai dengan Y, klik Y. Ku abdi dicopy kanggo disimpen dina facebook mengatakan... Lagu Papatong adalah lagu pop Sunda yang dipopulerkan oleh Bah Dadeng.

Next

Lirik Papatong

Nembe ayeuna merhatoskeun kata2na.. Gw Bukan orang Sunda, tp suka banget sama lagu Jang..

Next

Budhi Firman Gustiana: lirik lagu : PAPATONG

Untuk menghilangkan rasa penasaranya akhirnya aku brosing mencari informasi tentang maksud lirik dari lagu papatong ini. Nuhun kang mantep mengatakan... Beurang maju ka lohor Papatong nu koneng euntreup na regang Ngageter jangjangna keur ngagupayan Pancen keur wasiatan Sore mengok ka Ashar Papatong nu koneng hiber teu luhur ngalayang ngawahan arek pamitan poma tong ka jongjonan Papatong nu koneng teu tembong deui Leungit indit teu pamit Papatong nu koneng teu tembong deui Tilem bewara baturna Prak reureuh tina ka riweuh Prak pasrah kanu Kawasa Prak reureuh tina ka riweuh Prak pasrah kanu Kawasa.

Next

sundanis: Lirik Papatong Bah dadeng

Mun ngupingken Lagu ieu Asa Di elingan ku ibu. Lirik Papatong Beurang maju ka lohor Papatong nu koneng eunteupna regang Ngageter jangjangna keur ngagupayan Pancen keur wasiatan Sore menggok ka Ashar Papatong nu koneng hiber teu luhur Ngalayang ngawahan arek pamitan Poma tong ka jongjonan Papatong nu koneng teu tembong deui Leungit indit teu pamit Papatong nu koneng teu tembong deui Tilem bewara baturna Prak reureuh tina ka riweuh Prak pasrah kanu Kawasa Prak reureuh tina ka riweuh Prak pasrah kanu Kawasa Sore menggok ka Ashar Papatong nu koneng hiber teu luhur Ngalayang ngawahan arek pamitan Poma tong ka jongjonan Papatong nu koneng teu tembong deui Leungit indit teu pamit Papatong nu koneng teu tembong deui Tilem bewara baturna Prak reureuh tina ka riweuh Prak pasrah kanu Kawasa Prak reureuh tina ka riweuh Prak pasrah kanu Kawasa. Jadi nyeredet hate ngadangu lagu ie th mengatakan...

Next